Canvas / Cameră Standard


Un număr elegant cu o cameră, dar cu un spațiu suficient (20m2) și o ambianță, numai bună, de relaxare. Deși, nu dispune de o bucătărie - apartamentul este dotat cu suficiente accesorii, pentru un sejur confortabil. Patul este, cu adevărat, relaxant, iar detaliile simple și, în același timp, rafinate - fac diferența; articole de mobilier și decor selectate indiviual de designer, pentru a corespunde spiritului artistic al camerei.

Camera dispune de: paturi de o persoană/duble/twin; televizor LED (cu televiziune prin cablu și satelit); safeu; aer condiționat; fierbător (facilități de cafea și ceai gratuit); fier de calcat și masă de calcat - disponibile la cerere; lenjerie / halat de baie; duș/cadă; mașină de spalat rufe; masă de birou.

Canvas Standard room
Canvas Standard room
Canvas Standard Room working desk
Canvas #402
Canvas #402
Canvas #200
Canvas #501

Artist / Cameră Superioară


Cameră Superioară (32-35m2), cu zonă separată pentru bucătărie. Geamurile mari oferă maximum de lumină și te fac să te simți - ca acasă. Finisările rafinate, accesoriile, obiectele de decor și mobilierul deosebit, selectate individual de către designer, redau camerei un suflu artistic, autentic.

Camera Superioară - Artist dispune de: pat matrimonial/twin; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; safeu; aer condiționat; fier de calcat și masă de calcat - disponibile la cerere; lenjerie / halat de baie; fierbător (facilități de cafea și ceai gratuit); duș/cadă; mașină de spălat rufe.

Artist room_Pablo Picasso
Artist #304
Artist room
Artist Bathroom
Artist Bathroom
Artist Twin room_Marc Chagall
Artist Twin room 2
Artist Twin room_Bathroom
Artist Twin  room_Vincent Van Gogh
Artist room Thomas Eakins upper floor
Artist room
Artist room decor elements

Iconic / Cameră DeLuxe


Iconic - Cameră DeLuxe. Cameră spațioasă cu bucătărie și sufragerie separate de dormitor (45m2).

Camera dispune de: pat matrimonial king size sau tip twin; canapea pentru 2 persoane în sufragerie, televizor LED (cu televiziune prin cablu și satelit); safeu; aer condiționat; fierbător (facilități de cafea și ceai gratuit); fier de calcat și masă de calcat - disponibile la cerere; lenjerie / halat de baie; duș/cadă; mașină de spalat rufe; masă de birou și zonă cu bucătărie în sufragerie.

Iconic room
Iconic Bathroom
Iconic room
Iconic room

Designer / Cameră DeLuxe cu Balcon


Apartamente spațioase (50m2), executate în stil clasic modern. În interior se regăsesc o bucătărie și sufragerie separate de dormitor. La finisare, au fost utilizate elemente artistice tematice. Mobilierul italian și german, de înaltă calitate, completează aspectul rafinat al încăperii.

Apartamentul dispune de: pat matrimonial/paturi duble; canapea pentru 2 persoane; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; balcon; safeu; aer condiționat; fier de calcat și masă de calcat - disponibile la cerere; lenjerie / halat de baie; fierbător (facilități de cafea și ceai gratuit); duș/cadă; mașină de spalat rufe; minibar.

Designer #505
Designer #505
Designer #505
Designer #505
Designer #301
Designer #301
Designer #301
Designer #301
Designer #307
Designer #307
Designer #307
Designer #307

Zentrum Suite


Un apartament unicul, de felul său, în hotelul nostru (60m2). Spațios, cu o bucătărie separată, sufragerie, living, baie și un pat matrimonial, precum și o canapea de 2 persoane. În interior, veți regăsi lucrările pictorilor moderni.

Apartamentul dispune de: pat matrimonial; canapea pentru 2 persoane; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; balcon; safeu; aer condiționat; fierbător (facilități de cafea și ceai gratuit); duș/cadă; masă de birou; mașină de spalat rufe; minibar.

Zentrum Suite #302
Zentrum Suite #302
Zentrum Suite #302
Zentrum Suite #302
Zentrum Suite #302
Zentrum Suite #302
Zentrum Suite #302
Zentrum Suite #302
FACEȚI O REZERVARE