Canvas


Un număr elegant, cu o cameră, cu o utilizare a spațiului eficientă și o ambianță de relaxare. Deși nu dispune de bucătărie apartamentul conține destule accesorii pentru un sejur confortabil. Vă invităm să testați un pat cu adevărat relaxant, finisaje simple însă în același timp rafinate, articole de mobilier și decor selectate indiviual de designer, pentru a corespunde spiritului artistic al camerei.

Camera dispune de: paturi de o persoană/duble; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; safeu; aer condiționat; ceainic; duș/cadă; mașină de spalat rufe.

Canvas_001
Canvas_002
Canvas_003
Canvas_004

Artist / Camera Superioară


Camera Superioară 32m2, cu zonă separată pentru bucătărie. Geamurile mari oferă maximum de lumină și te fac să te simți ca acasă. Finisările rafinate, accesoriile, obiectele de decor și mobilierul deosebit, selectate individual de către designer, redau camerei un suflu artistic autentic.

Camera Superioară Artist dispune de: pat matrimonial/twin; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; safeu; aer condiționat; fier de calcat si masa de calcat disponibile la cerere; lenjerie / halat de baie; ceainic (facilități de cafea și ceai gratuit); duș/cadă; mașină de spalat rufe.

Artist Room_304
Artist Room 304
Artist Room 303
Artist Room 502
Artist Room 502 Kitchen
Artist_305
Artist Room 403
Artist Bathroom
Artist Bathroom

Iconic


Apartamente spațioase cu dormitor separat. Pe lîngă o bucătărie mare, dotată cu toate accesoriile necesare, se găsește o sufragerie combinată cu un living confortabil de a petrece serile în fața televizorului. Interiorul modern și laconic predispune la relaxare.

Apartamentul dispune de: pat matrimonial/paturi duble; canapea pentru 2 persoane; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; safeu; aer condiționat; ceainic; duș/cadă; mașină de spalat rufe.

Iconic_001
Iconic_002
Iconic_003
Iconic_004
Iconic_005
Iconic_006
Iconic_007
Iconic_008
Iconic_009

Designer


Apartamente spațioase, executate în stil clasic modern. În interior se regăsesc o bucătărie și sufragerie separate de dormitor. La finisare au fost utilizate elemente artistice tematice. Mobilierul italian și german de înaltă calitate completează aspectul rafinat al încăperii.

Apartamentul dispune de: pat matrimonial/paturi duble; canapea pentru 2 persoane; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; balcon; safeu; aer condiționat; ceainic; duș/cadă; mașină de spalat rufe.

Designer_001
Designer_002
Designer_003
Designer_004
Designer_005
Designer_006
Designer_007
Designer_008
Designer_009
Designer_010
Designer_011
Designer_012

Zentrum Suite


Unicul de felul său apartament în hotelul nostru, vă oferă un număr spațios cu o bucătărie separată, sufragerie, living, baie și un pat matrimonial precum și o canapea de 2 persoane. În interior veți regăsi lucrări ale pictorilor moderni.

Apartamentul dispune de: pat matrimonial; canapea pentru 2 persoane; televizor LED cu televiziune prin cablu și satelit; balcon; safeu; aer condiționat; ceainic; cadă; mașină de spalat rufe.

Zentrum_001
Zentrum_002
Zentrum_003
Zentrum_004
Zentrum_005
Zentrum_006
Zentrum_007
Zentrum_008
FACEȚI O REZERVARE
Adulți
 
Copii
 
Vîrsta