Mîncare și Evenimente


Restaurantul Zentrum este este deschis de la 07:00 pîna la 22:00.

Micul Dejun - toți oaspeții se bucură de mic dejun in stil bufet continental. Acesta este servit in restaurantul hotelului ZENTRUM luni - vineri de la 07:00 la 10:00 și în weekend-uri sâmbătă - duminică între 08:00 și 11:00.

Banchete și Evenimente - La ZENTRUM oferim o gamă completă de servicii pentru conferințe, seminare, întâlniri de afaceri și corporative. Vă rugăm să programați utilizarea sălii de conferințe, precum și a centrului de afaceri / sălii de ședințe și a pavilionului. Oferim la fel servicii de pauză de cafea, prânz sau cină. Va asteptam cu drag!

Servicii Transport


Transfer - Prin rezervare prealabilă Zentrum ApartHotel poate organiza transportul de la și spre hotel. De asemenea sunt disponibile servicii de șofer la solicitare. Mai este posibil organizarea transportului pentru grupe de pînă la 7 persoane. Pentru rezervări și prețuri vă rugăm să contactați recepția hotelului

Parcare - Spațiul gratis de parcare este disponibil prin rezervare prealabilă, deoarece locurile de parcare sunt limitate. Vă rugăm să anunțați recepția hotelului în prealabil dacă aveți nevoie de acest serviciu.

Obiective turistice și excursii - Zentrum ApartHotel în colaborare cu partenerii noștri, poate organiza pentru Dvs. excursii la obiective turistice și alte activități (vinării, repere istorice, mănăstiri, etc). Vă rugăm să contactați recepția pentru informații și prețuri.

Transportation

Servicii Menaj


Curățenie - Prețurile pentru cazare includ servicii zilnice de curățenie. Lenjeria de pat este schimbată o dată la 3 zile.

Spălătorie/Curățătorie chimică - Zentrum ApartHotel oferă servicii de spălătorie și călcat la anumite obiecte vestimentare specificate în Directoriu împreună cu prețurile, atît pentru servicii standard cât și express. Servicii de curățătorie chimică sunt disponibile la solicitare cu prețuri și informații disponibile la fel în Directoriu.

Housekeeping 01

Conferințe și Întruniri


Sala de conferințe - Oaspeții hotelului, precum și vizitatorii pot planifica utilizarea sălii de conferința și a centrului de afaceri/sălii de ședință. Sala de conferință este o încăpere spațioasă, care are opțiunea de a fi divizată cu un perete mobil izofonic în două săli autonome, fiecare cu propriul său proiector și ecran. Sala de conferință are capacitatea de a întruni pînă la 70, așezate în stil cinema. Mese speciale sunt disponibile pentru oricare alt fel de aranjament de așezare. Grupuri nu mai mari de 10 persoane pot opta pentru sala de ședințe/centru de afaceri, dotată cu mobilier modular, iar proiecția se poate organiza pe ecranul unui televizor cu diagonală mare.

Pentru rezervări, informații și prețuri vă rugăm să contactați recepția hotelului.

Conference