Mîncare și Evenimente


Micul Dejun - nu este inclus în prețul cazării și este opțional. În cadrul hotelului se află o cafenea, unde în fiecare dimineață se servește micul dejun. Meniul este unul continental și în dependență de rata de ocupare a hotelului este servit fie sub formă de bufet sau a la carte.

Banchete și Evenimente - vom fi bucuroși să organizăm și să fim gazdă pentru Dvs. la orice ocazii speciale sau evenimente în incinta hotelului: cafenea, foișor, terasa externă sau sala de conferințe. Pentru rezervări și prețuri vă rugăm să contactați recepția hotelului.

Servicii Transport


Transfer - Prin rezervare prealabilă Zentrum Apartments poate organiza transportul de la și spre hotel. De asemenea sunt disponibile servicii de șofer la solicitare. Mai este posibil organizarea transportului pentru grupe de pînă la 7 persoane. Pentru rezervări și prețuri vă rugăm să contactați recepția hotelului

Parcare - Spațiul gratis de parcare este disponibil prin rezervare prealabilă, deoarece locurile de parcare sunt limitate. Pentru grupe mari este posibila organizarea parcării în vecinătatea hotelului. Vă rugăm să anunțați recepția hotelului în prealabil dacă aveți nevoie de acest serviciu.

Obiective turistice și excursii - Zentrum Apartments în colaborare cu partenerii noștri, poate organiza pentru Dvs. excursii la obiective turistice și alte activități (vinării, repere istorice, mănăstiri, etc). Vă rugăm să contactați recepția pentru informații și prețuri.

Transportation

Servicii Menaj


Curățenie - Prețurile pentru cazare includ servicii zilnice de curățenie. Lenjeria de pat este schimbată o dată la 3 zile. Orice servicii adiționale de curățenie pot fi discutate și organizate prin recepția hotelului.

Spălătorie/Curățătorie chimică - Zentrum Apartments oferă servicii de spălătorie și călcat la anumite obiecte vestimentare specificate în Directoriul Apartamentului împreună cu prețurile, atît pentru servicii standard cât și express. Servicii de curățătorie chimică sunt disponibile la solicitare cu prețuri și informații disponibile la fel în Directoriul Apartamentului.

Housekeeping 01

Conferințe și Întruniri


Sala de conferințe - Oaspeții hotelului, precum și vizitatorii pot planifica utilizarea sălii de conferința și a centrului de afaceri/sălii de ședință. Sala de conferință este o încăpere spațioasă, care are opțiunea de a fi divizată cu un perete mobil izofonic în două săli autonome, fiecare cu propriul său proiector și ecran. Sala de conferință are capacitatea de a întruni pînă la 70 de persoane, așezate în stil cinema. Mese speciale sunt disponibile pentru oricare alt fel de aranjament de așezare. Grupuri nu mai mari de 10 persoane pot opta pentru sala de ședințe/centru de afaceri, dotată cu mobilier modular, iar proiecția se poate organiza pe ecranul unui televizor cu diagonală mare.

Pentru rezervări, informații și prețuri vă rugăm să contactați recepția hotelului.

Conference